Luhtikylän Nuorela ry

Click here to edit subtitle
Hallitus:

Helena Kainulainen pj ja rahastonhoitaja

Hanne Syrjäläinen sihteeri

Kalle Koskela varapj

Mari Niemi

Jenni Päivähonka

Katriina Lähteenmäki

Suvi Vaittinen

Johanna Penttinen


YHDISTYS


Luhtikylän Nuorela ry (entinen Luhtikylän nuorisoseura ry) järjestää harrastustoimintaa ja erilaisia tapahtumia alueen asukkaille. Yhdistys myös ylläpitää ja vuokraa juhlatila Nuorelaa. 


Yhdistyksen vuosikokous pidetään keväisin tammi-toukokuussa.


TOIMINTA


Yhdistyksen vuosittain järjestämiä tapahtumia ovat mm. talvella järjestettävät hiihtokilpailut ja syksyllä kilpaillaan elokisoissa lajeina juoksu, pituushyppy ja pallonheitto/kuulantyöntö sekä keppihevosten estekisa. Keväällä 2014 järjestettiin ensimmäistä kertaa bongauspäivä. Siellä bongattiin lintuja asiantuntijan opastuksella ja tuunattiin linnunpönttöjä. Bongauspäivä muodostuikin suosituksi perinteeksi. Lapsille on järjestetty myös erilaisia kesäleirejä.


Merkittävin tapahtuma 2016 oli Luhtikylän historiapäivät, jossa vieraili suuren yleisön lisäksi kaikki Orimattilan 5-luokkalaiset.


Kesällä Nuorelan kentällä pelataan jalkapalloa. Myös kahvakuulaa ja lasten liikuntakerhoja on järjestetty. Syksystä kevääseen on yhdistyksellä salivuorot Luhtikylän koululla. Maanantaisin on naisten sählyvuoro klo 19-20, tiistaina miestenvuoro klo 19-20.30 ja perjantaisin lentopalloa klo 19-21.


Yhdistys järjestää myös iltamia Nuorelassa. Esimerkiksi marraskuussa 2014 tanssimme kekrijuhlissa ja 2015 keväällä rokattiin, kuten myös kesällä 2016.


Vuodelle 2017 on myös huikeita suunnitelmia tiedossa!
SEURAN JÄSENMAKSUT


Alle 16-vuotiaat 5€/vuosi

Aikuiset 10€/vuosi

Ainaisjäsenmaksu 100€


Laita sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin saat maksuohjeet!