Luhtikylän Nuorela ry

Click here to edit subtitle
Hallitus:

Helena Kainulainen pj ja rahastonhoitaja

Hanne Syrjäläinen sihteeri

Kalle Koskela varapj

Mari Niemi

Jenni Päivähonka

Katriina Lähteenmäki

Johanna Penttinen

Minna Uimonen


Yhteystiedot:

[email protected]

040-7445199/Helena


YHDISTYS


Luhtikylän Nuorela ry (entinen Luhtikylän nuorisoseura ry) järjestää harrastustoimintaa ja erilaisia tapahtumia alueen asukkaille. Yhdistys myös ylläpitää ja vuokraa juhlatila Nuorelaa. 


Yhdistyksen vuosikokous pidetään keväisin tammi-toukokuussa.


TOIMINTA


Yhdistyksen vuosittain järjestämiä tapahtumia ovat mm. talvella järjestettävät hiihtokilpailut ja syksyllä kilpaillaan elokisoissa lajeina juoksu, pituushyppy ja pallonheitto/kuulantyöntö sekä keppihevosten estekisa. Keväällä 2014 järjestettiin ensimmäistä kertaa bongauspäivä. Siellä bongattiin lintuja asiantuntijan opastuksella ja tuunattiin linnunpönttöjä. Bongauspäivä muodostuikin suosituksi perinteeksi. Lapsille on järjestetty myös erilaisia kesäleirejä.


Merkittäviä tapahtumia oli myös Luhtikylän historiapäivät, jossa vieraili suuren yleisön lisäksi kaikki Orimattilan 5-luokkalaiset. Myös Suomenhevonen 110v oli suuria ponnistuksia vaatinut tapahtuma.


Kesällä Nuorelan kentällä pelataan jalkapalloa. Myös kahvakuulaa ja lasten liikuntakerhoja on järjestetty. Syksystä kevääseen on yhdistyksellä salivuorot Luhtikylän koululla, sählyä ja lentopalloa.


Yhdistys järjestää myös iltamia Nuorelassa. On ollut tansseja, kekrijuhla, rokkibileitä. Rokkijuhlista on muodostunut joka vuotinen tapahtuma, Nuorela Hots & Wheels.


Otamme mielellämme kaikki mukaan toimintaan! Voit tulla hallitukseen. Tai voit olla järjestysmies, pullanpaistaja, kahvinkeittäjä, lipunmyyjä, maalari, ikkunanpesijä, tapahtuman suunnittelija, matonpesijä, ajanottaja kisoissa, kerhonvetäjä... mitä vaan. Ota yhteyttä luhtikylannuorelary(at)gmail.com.SEURAN JÄSENMAKSUT


Alle 16-vuotiaat 5€/vuosi

Aikuiset 10€/vuosi

Ainaisjäsenmaksu 100€


Laita sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin saat maksuohjeet!